5 skäl till att välja EasyReader version 6


1. EasyReader gör läsning av material i DAISY-format till ett nöje:

Image of EasyReader Bookmarks iconDen populära EasyReader version 6 är en uppspelningsprogramvara som är visuellt tilltalande och enkel att använda för personer med läs- och skrivsvårigheter samtidigt som den är fullt tillgänglig för personer med synskada. EasyReader bidrar till att göra upplevelsen av DAISY än mer tilltalande för alla som har nytta av att läsa material i en kombination av ljud och markerad text.

 

2. EasyReader är mycket användarvänlig:

Image of EasyReader Speak to Me iconUtvecklad baserad på omfattande internationella användbarhetstester har gjort att EasyReader är väldigt enkel och intuitiv att använda, programmet kräver ingen utbildning. Detta i kombination med den medföljade högkvalitativa talsynetsrösten innebär att läsupplevelsen är bättre än någonsin tidigare!

 

3. Gör mer med DAISY böcker i EasyReader:

Image of EasyReader Play buttonMed EasyReader kan du göra mer saker än med en tryckt bok. Du kan hoppa till vilken rubrik, mening eller vilket stycke som helst i din bok. Lägga till bokmärken med text- eller ljudnoteringar. Söka efter ord och fraser samt lyssna på dessa blixtsnabbt!

 

4. Spela ditt eget DAISY material med EasyReader:

Image of EasyReader Book Voice iconEasyReader kan spela ett flertal olika format, glöm inte text och HTML filer, samt text-only DTBook XML. Du kan skapa ditt eget tillgängliga format med hjälp Dolphins produktionsverktyg EasyProducer, EasyConverter eller Dolphin Publsiher.

 

5. Alla har råd med EasyReader

EasyReader är inte bara den uppspelningsprogramvara som innehåller mest funktionalitet och samtidigt är enkel att använda, den erbjuder också bäst valuta för pengarna. EasyReader kan användas i hemmiljö för personlig användning såväl som i fler-användarmiljöer. Med de olika flexibla licensmodellerna kan du skräddarsy en licens som passar din organisations behov.

 

Läs mer: