Jobba på Dolphin


Systemutvecklare - Dolphin Computer Access AB

Dolphin Computer Access AB söker systemutvecklare till sin utvecklingsavdelning. Företaget ingår som ett helägt dotterbolag i Dolphin Computer Access Group och är ett kunskapsföretag, verksamt inom tillgänglighetsindustrin. Som systemutvecklare hos oss kommer du att ingå i Dolphin´s utvecklingsteam med medarbetare båda i Falköping och vid vårt kontor i England. Tjänsten är på heltid med placeringsort i Falköping.

Tjänsten avser utveckling av produktions- och uppspelningssystem som möjliggör tillgänglighet av information för användare som av olika anledningar inte kan ta till sig visuell information på ett effektivt sätt. Våra produkter för produktion och uppspelning av talböcker är världsledande och används av kunder i ett stort antal länder. Parallellt med att vidareutveckla våra nuvarande produkter arbetar vi med att utveckla nya system för att möta behoven från existerande och nya tillämpningsområden.

Vi söker dig som gillar utmaningar och problemlösning, som är metodisk, positiv och trivs att arbeta tillsammans med andra. Du är självgående, har förmågan att fokusera samt se både helheter och detaljer. Du är en driven, engagerad systemutvecklare med erfarenhet av både medelstora och mindre projekt. Du vill arbeta i en produktorienterad verksamhet mot en internationell marknad i snabb utveckling som ständigt ställer nya krav på systemlösningar.

Erfarenhetskrav:
- Akademisk examen inom system-/datavetenskapliga ämnen, eller motsvarande erfarenhet
- Kunskap i C++ och C# programmering
- Utveckling i Microsofts miljöer/Visual Studio
- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket

Meriterande erfarenheter:
- Utveckling på andra operativsystem
- Utveckling för mobila plattformar
- Utveckling av web service API eller dyligt

För mer information om Dolphin Computer Access Group:
www.yourdolphin.com

För mer information om tjänsten och ansökan kontakta Anders Dahlberg på JobZone i Falköping.www.jobzone.se