Jobba på Dolphin


Ekonomi-/VD-assistent

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med inkommande och utgående kommunikation samt ekonomi främst i form av reskontra, viss bokföring, rapportering och annan administration.

Assistera VD med olika arbetsuppgifter. Detta arbete spänner över hela fältet där VD är verksam.

I tjänsten ingår även att stödja övriga medarbetare med olika administrativa uppgifter.


Kvalifikationer/erfarenheter

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller annan motsvarande inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, god IT-vana, vara väl förtrogen med Office-paketet och har B-körkort. Du skall ha vana från att ha arbetat med affärssystem. Kunskaper i Navision är meriterande.

Vi ser att du är en självgående person som är serviceinriktad, flexibel och kvalitetsmedveten.
Du trivs med att arbeta i en mindre organisation, jobba med flera olika arbetsuppgifter parallellt samtidigt som du är strukturerad, noggrann samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

I rollen ekonomi-/VD-assistent är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift. Du ska också ha god förmåga att samarbeta med kollegor i Sverige och England, externa kontakter i form av återförsäljare, användare av våra produkter och andra intressenter av vår verksamhet. Arbetet kräver att du har förmågan att alltid förmedla ett positvt intryck av vår verksamhet till externa kontakter.


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Omfattning: Deltid, ca 50 %
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Är du intresserad av att bli en del av Dolphins team i Sverige , skicka din ansökan (gärna på engelska) till: anders.frankenberg@yourdolphin.com