logo

EasyConverter

Komplett verktyg för att skapa alternativa format

EasyConverter är programmet för att enkelt omvandla olika slags dokumenttyper till andra, alternativa format.

Prova

Version 6 - Vad är nytt?    Senaste uppdateringen: 6.02 - Versionshistorik

Tänk möjligheten att omvandla ett visst källdokument så att det blir tillgängligt i enlighet med mottagarnas behov. Du kan till exempel omvandla PDF-dokument till DAISY, eller vad sägs om att skanna texten på ett papper och få det inskannade resultatet konverterat till ett dokument i storstil.

EasyConverter är flexibelt och har stöd för att konvertera från t.ex MS Word, PDF och HTML till DAISY, MP3, storstil och punktskrift. Det går också att skanna tryckt text direkt in i EasyConverter. Ljudsättning för DAISY och MP3 sker med talsyntesröst. Allt som behövs för att skapa material i tillgängliga format finns i ett och samma program.

En av fördelarna med EasyConverter är att när du har importerat filerna in i programmet eller skannat in text så kan du välja att omvandla till vilket format du önskar - i enlighet med användarens behov. Detta sparar tidsödande arbete, till exempel en andra användare önskar samma information fast i ett annat tillgängligt format.

EasyConverter är utvecklad för att användas av alla som har behov av eller krav på sig att skapa material i tillgängligt format. EasyConverter är enkel att använda, även för personer som saknar tidigare erfarenhet. EasyConverter passar också bra för personer som har en lång erfarenhet och professionell kunskap inom området, men som söker ett verktyg flexibelt nog för att kunna skapa material av hög kvalité till personer med läs- och skrivsvårigheter eller synskada.

Senaste nyheter: ReadHear Mac

Video: En introduktion till EasyConverter v5

Se hur EasyConverter v5 gör det möjligt för dig att själv skapa material i tillgängligt format snabbt och enkelt. Videon är i engelsk version.

-->
  En introduktion till EasyConverter v5

Watch this video on youtube.com (great for mobile devices without Flash support)

Läs texten till videoavsnittet: 'En introduktion till EasyConverter v5' video.

Funktioner:

...fler funktioner >


Gör arabisk text tillgänglig

Konvertera arabisk text till DAISY, MP3 eller punktskrift med hjälp av arabisk språkmodul till EasyConverter


Hjälp & Support

FAQ (engelska)

Support

Produktinformation

Språkversioner

Röster

Rekommenderade systemkrav

Versionshistorik

Mer information

Ladda ned

Ladda ned en broschyr

Manualer och användarguider

Uppdateringar & bugfixar

Skriv ut Prislista