EasyReader for Windows - Mine Bøger

Online biblioteker
Åben en ny bog fra et OnLine bibliotek
Åben en bog på CD\DVD eller USB enhed
Den importerede bog vil blive lagt i "Mine bøger"
Læs information kopieret til dit klippebord
Få mere information om en bog
Fjern en bog fra "Mine bøger"
Logout ud af online bibliotek
Enheder og biblioteker
Indstillinger

Online biblioteker

EasyReader giver dig adgang til adskillige Online Biblioteker. Nogle Boblikoteker forudsætter at du er registreret medlem før at du kan hente deres bøger. Du skal muligvis betale for at være medlem, og medlemskabet kan være begrænset til et land eller region. Der er nogle biblioteker der giver fri adgang til bøger, men det vil normalt være bøger uden copy right.

Du kan finde ud af, hvilke biblioteker der er til rådighed i EasyReader, ved at besøge:
https://yourdolphin.com/EasyReader/Libraries-List

Åben en ny bog fra et OnLine bibliotek

Du kan bruge Easyreader til at hente, åbne og læse fra Online biblioteker.

For at gøre dettes:

1. Check at du et tilsluttet internettet.
  2. Vælg det Bibliotek du vil besøge i menuen. Hvis biblioteket ikke er på listen, vælg "tilpas biblioteker" og tilføj biblioteket.
  3. Hvis login er krævet, indtast brugernavn og password.
  4. Søge i bogkategorierne eller brug søgefunktionen til at finde din bog. Bemærk at det er ikke alle biblioteker der tilbyder at man kan søge. I disse tilfælde vil søgefunktionen være inaktiv.
  5. Hvis du vil lære mere om hvordan du vælger en bog, vælg "Information" ( Knap Billede ).
  6. Når du finder en bog du vil læse, vælg "Download" ( Knap Billede ). Når bogen hentes kan du vælge "Afbryd" ( Knap Billede ) for at afbryde download af din nye bog.
  7. Når boger er hentet, vælg "Afspil" ( Knap Billede ) for at åbne bogen. Alternativt, kan du fortsætte med at søge og hente flere bøger. De bøger du henter bliver lagt i "Mine bøger".

Hvis dit bibliotek supporterer en online boghylde, så kan du logge ind og gå til din egen boghylde. De ændringer du foretager i EasyReader er synkroniseret, så de ændringer du foretager i "Mine Bøger" vil også gælde for dine Online boghylder.

Åben en bog på CD\DVD eller USB enhed

Du kan åbne en bog du har på CD\DVD eller på en USB enhed eller DAISY hardware afspiller.

For at gøre dette:

1. Indsæt CD\DVDén eller USB enheden i computeren.
  2. Vælg enheden fra "Enheder & biblioteker" i menuen. Når enhed er valgt, skanner EasyReader enheden for materiale.
  3. Søg i tilgængelige bøger.
  4. Hvis du vil vide mere om en bog, vælg "Information" ( Knap Billede ).
  5. Når du har fundet den bog du vil læse, vælg "Afspil" ( Knap Billede ) for at åbne og læse bogen.

Bemærk at bøger du læser fra CD\DVD eller USB ikke er i mine "Mine Bøger". Hvis du viltilføje en bog fra CD\DVD eller USB enhed til "Mine bøger" skal du importere bogen. Import processen vil kopiere bogen fra din enhed til computeren.

Den importerede bog vil blive lagt i "Mine bøger"

Du kan tilføje en bog fra CD\DVD eller USB enhed til "Mine bøger" ved at importere bogen. Import processen kopierer bogen fra enheden til computeren.

For at gøre dette:

1. Indsæt CD\DVD eller din USB enhed i computeren.
  2. Vælg "Åben" ( Knap Billede ) og vælg "Importer fra computer".
  3. I "Åben" dialog boksen, vælg en filtype i oversigten. Hvis du ikke ved hvilken filtype det er, vælg da "Alle filtyper".
  4. Søg i bogkategorierne og vælg din bog.
  5. Vælg "Åben" knappen. Når kopieringsprocessen begynder. Du vil få en meddelelse når bogen er hentet.

Når bogen er hentet, vil den lige i "Mine bøger".

Læs information kopieret til dit klippebord

Du kan bruge EasyReader til at læse info du har kopieret til dit klippebord.

For at gøre dette:

1. Kopier tekstinformation fra hjemmeside eller dit dokument til dit klippebord.
  2. I EasyReader, vælg "Åben" ( Knap Billede ) og vælg "Åben fra klippebord".

VIGTIGT: EasyReader gemmer ikke information du vælger fra klippebord. Du skal vælge et program såsom Word for at gemme din information fra klippebordet. Nu kan du bruge "Importer fra computer" muligheden i EasyReader og kopiere filen til "Mine bøger". EasyReader supporterer mange forskellige fil typer, inclusiv MS Word og tekst filer (se Reference sektion for mere information.

Få mere information om en bog

Du kan få yderligere information ved at vælge din bog og vælge punktet "Information" ( Knap Billede ). Informationen vill inkludere titel, forfatter og størrelse. Information vil måske også inkludere en synopsis, udgiver og udgivningsdato. Yderligere information er afhængig af den der har leveret bogen.

Fjern en bog fra "Mine bøger"

Du kan fjerne en bog fra "Mine bøger" ved at højreklikke på bogen og vælge slet i menuen der kommer frem. Du kan også slette en bog ved at vælge "markere" bogen og derefter trykke på DEL tasten.

EasyReader vil slette bogen og hvis synkronisering er supporteret vil den også blive slettet på din Online boghylde.

Logout ud af online bibliotek

Som standard, husker EasyReader dine login indstillinger, og når du vælger et online bibliotek vil du automatisk blive koblet på. Du kan logge ud fra et Online bibliotek på følgende måde:

1. Check at du er tilsluttet internettet.
  2. Vælg "Tilpas biblioteker" i menuen.
  3. Vælg det bibliotek du vil logge ud fra.
  4. Vælg "Log ud" knappen.
  5. Hvis du vil fjerne biblioteket helt framenuen, vælg da "Fjern".

Vigtigt: Når du logger ud fra et bibliotek vil du bøger du har hentet der ikke blive slettet. Hvis du ønkser at fjerne disse bøger skal det gøres manuelt inde i "Mine bøger".

Enheder og biblioteker

Tilføj biblioteker til "Enheder og biblioteker"

Du kan tilføje dine egne biblioteker til "Enheder og biblioteker" i menuen. Når du vælger et bibliotek vil EasyReader automatisk skanne det for alt kompatibelt indhold der kan læses. Dette kan være særdeles brugbart hvis du har en undervisning på flere niveauer og ønsker at tildele hver klasse sit eget specifikke materiale på netværket.

For at tilføje et bibliotek:

1. Vælg "Indstillinger" i menuen.
  2. I "Tilføj bøger fra biblioteker" menuen, vælg punktet "tilføj".
  3. Vælg placeringen af biblioteket, og tryk "OK".
  4. Indtast navn for biblioteket og tryk "OK". Det navn du giver biblioteket vil vises i "Enheder og biblikoteker".
  5. Gentag indtil alle biblioteker er tilføjet.

Søg efter en bog i dit bibliotek

Du kan søge efter en bog i dine biblioteker. Dette kan være ekstra anvendeligt hvis du har mange bøger i dine biblikoteker.

For at gøre dette:

1. Vælg et biblikotek i menuen.
  2. Indtast søge tekst i feltet, og vælg "Søg" ( Knap Billede ).
  3. Hvis der er for mange søgeresultater, prøv at anvende en alternativ søge streng, f.eks forfatter eller et unikt ord i bogens titel.

Sorter bøger i bibliotek

Som standard, vil EasyReader organisere bøgerne efter "seneste læst" kriteriet. "Senest læst" kriteriet vil indsætte de bøger du lige har læst i toppen af din oversigt. Du kan ændre i din oversigt over hvorledes listen skal være ved at gå ind i punktet "Sorter" ( Knap Billede ) i indstillingerne i din menu.

For at gøre dette:

1. Vælg "Sorter" ( Knap Billede ).
  2. Vælg "Seneste", "Titel" eller "Forfatter".

EasyReader sortere bøgerne i alfabetisk orden, og indstillingerne vil blive tilføjet til "Mine bøger" og allel "Enheder og biblioteker". Ændringerne gælder ikke for"Mine Aviser". "Mine Aviser" vil altid sortere alfabetisk og vise den sidst udgivne først.

Send en bog til til en ekstern enhed

Du kan kopiere en bog fra "Mine bøger" til en ekstern enhed, såsom en daisy afspiller eller en USB enhed. Dette vil gøre muligt at afspille bogen på din Daisy afspiller eller en anden Computer.

For at gøre dette:

1. Check at afspilleren eller USB stikket er tilsluttet computeren.
  2. Højreklik på den bog som du vil flytte til en anden lokation. Kontext menuen vil blive åbnet.
  3. Vælg "Send til enhed".
  4. Vælg den enhed eller drev hvortil du vil kopiere bogen, og vælg "OK". EasyReader kopierer nu bogen til din enhed og vil derefter bekræfte at kopiering er komplet.
  5. Hvis den ønskede enhed ikke optræder i listen, vælg "afbryd", check at enheden er korrekt tilsluttet i windows og gentag derefter forrige instruktioner.

Indstillinger

Ændre download biblioteket for bøger

Som standard, EasyReader downloads bøger til "Mine dokumenter\Dolphin EasyReader" biblioteket. Du kan ændre denne lokation hvortil EasyReader downloader bøger i "Indstillinger".

For at gøre dette:

1. Vælg "Indstillinger" i menuen.
  2. I punktet "Download bøger til", vælg "søg" knappen.
  3. Vælg en ny lokation til dine bøger, og tryk "OK".

Vigtigt: EasyReader flytter ikke bøger fra din gamlelokation til din nye standard lokation. Du skal tilføje de bøger du ønsker at læse eller tilføje biblioteket til "Enheder og biblioteker" før at du kan læse bøgerne.

Log ud af alle online biblioteker når EasyReader lukkes

Du kan standard sætte EasyReader til at lukke alle online forbindelser til biblioteker når EasyReader lukkes. dette er vigtigt hvis du benytter EasyReader på en offentlig tilgængelig Computer.

For at gøre dette:

1. Check at du er tilsluttet internettet.
  2. Vælg "Tilpas biblioteker" i menuen.
  3. Vælg "Log ud fra alle online biblioteker når EasyReader lukkes" marker check boks.

Vigtigt: Når du logger ud fra bibliotekerne bliver de bøger du har hentet ikke slettet. Hvis du vil slettet disse bøger, skal det gøres manuelt i "Mine bøger".