EasyReader - Aktivera eller avaktivera bildbeskrivningar

Obs! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig i böcker som endast innehåller text

Enligt EPUB 3-specifikationen kan vissa böcker innehålla en beskrivning framför märkning av alt-text på bilder. Du kan ange om dessa bildbeskrivningar ska visas eller inte. För att göra detta:

1. I Läsaren, tryck knappen "Textinställningar" ikon  längst upp till höger på skärmen
  2. Tryck på knappen bredvid "Visa bildbeskrivning" för att aktivera eller avaktivera alternativet.
  3. När du är nöjd med ditt val väljer du "Tillbaka" eller "Stäng" längst upp till vänster på skärmen för att återgå till Läsaren