EasyReader - ‘Mina böcker’ – översikt

Illustration på och beskrivning de olika knapparna i Läsaren.

Illustration på och beskrivning de olika knapparna i Läsaren.

1. Bokomslag – knapp placerad till vänster om respektive bok

Tryck för att öppna boken

2. Sidomeny – knapp placerad överst till höger på skärmen

Hitta en bok eller tidning alternativt öppna text från klippbordet.

3. Sök – redigeringsfält placerat över listan med böcker

Sök efter en boktitel som du redan har laddat ned till listan ‘Mina böcker’.

4. List-/panelvy – knapp placerad överst näst längst till höger på skärmen

Välj för att presentera listan ’Mina böcker’ som antingen en lista eller panel.

5. Sortera – knapp placerad överst längst till höger på skärmen

Sortera dina böcker efter titel, författare eller senast läst.

6. Bokinformation – knapp placerad till höger om respektive bok

Hitta information om boken såsom titel, författare, format, storlek och sammanfattning i de fall denna information finns tillgänglig för boken.