EasyReader - Een boek openen vanuit ‘Mijn Boeken’

Wanneer u EasyReader opent gaat u rechtstreeksnaar de ‘Mijn Boeken’ lijst. Dit omvat een lijst met alle boeken die u kunt lezen. Als u geen boeken heeft toegevoegd aan uw lijst zal EasyReader instructies geven voor het toevoegen van een nieuwe titel.

Openen van een boek in de Lezer:

1. Zoek het boek in de ‘Mijn Boeken’ lijst.
  2. Tik op de afbeelding van de boekomslag van de gekozen titel. EasyReader zal het boek openen in de Lezer.

Meer informatie over het boek:

1. Zoek het boek in de ‘Mijn Boeken’ lijst.
  2. Tik op de ‘Boekinformatie’ knop  icoon rechts van de titel. Dit opent het ‘BoekInformatie’ scherm dat een omschrijving van het boek bevat, naast opties om het boek te openen of te verwijderen.

U kunt op elk moment terug gaan naar de ‘Mijn Boeken’ lijst. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer de ‘Zijmenu’ knop icoon linksboven in het scherm.
  2. Kies ‘Mijn Boeken’

Als u zich in de ‘Mijn Boeken’ lijst bevindt kunt u ook:

• Het zoekvenster icoon gebruiken om een bepaalde titel of auteur in de ‘Mijn Boeken’ lijst te zoeken.
  • De Sorteerknop icoon gebruiken om de ‘Mijn Boeken’ lijst te sorteren op titel, auteur of datum.
  • De Lijst / Tegel knop icoon gebruiken om te schakelen tussen het bekijken van ‘Mijn Boeken’ als een lijst of als een rooster. Opmerking – de tegelvenster optie is alleen beschikbaar als u EasyReader gebruikt op een iOS apparaat.