EasyReader - Een nieuw boek zoeken en downloaden

Een nieuw boek zoeken:

1. Selecteer de ‘Zijmenu’ knop icoon links bovenin het scherm
  2. Selecteer uw bibliotheek uit de lijst. Als u niet bent aangelogd bij de bibliotheek, zal worden gevraagd om uw inlog gegevens in te vullen.
  3. Zoek een boek met de opties die u geboden worden door de bibliotheekservice.
  4. Zodra u een boek heeft gevonden tikt u op de boekomslag om meer informatie te verkrijgen over het boek, inclusief een kort overzicht (indien aanwezig) en de optie om te downloaden.
  5. Kies de ‘Download’ knop om het boek te downloaden op uw eenheid. Als de download bezig is zal de voortgang worden weergegeven.
  6. Zodra de download gereed is komt het boek beschikbaar in de ‘Mijn Boeken’ lijst. Tik op de boekomslag om het boek te openen.