EasyReader - Een bladwijzer toevoegen

Bladwijzers zijn nuttig om een bepaald gebied in het boek te markeren om later weer op te zoeken. U kunt meerdere bladwijzers in een boek aanbrengen.

Let op – bladwijzers zijn alleen beschikbaar als de inhoud is geopend vanuit de Mijn Boeken lijst.

Aanbrengen van een bladwijzer:

1. Klik in de Lezer op het gedeelte van het boek waarvoor u de bladwijzer wilt plaatsen.
  2. Klik op de ‘Bladwijzer’ knop icoon bovenin het scherm. Uw bladwijzer wordt direct toegevoegd en een geel bladwijzer symbool icoon wordt weergegeven in de tekst waarvoor uw  bladwijzer geldt.