EasyReader - Slaaptimer instellen | Dolphin Computer Access

U heeft de mogelijkheid om een slaapstand in te stellen om het afspelen door EasyReader na een bepaalde tijd te laten stoppen. Dit doe u als volgt:

1. In de  Lezer selecteert u de ‘Slaap’ knop icoon bovenin het scherm
  2. Stel de slaaptimer tijd in met behulp van de getoonde opties
  3. Als de timer is ingesteld komt u terug in de Lezer. Het slaap symbool is nu opgevuld , daarmee aangevend dat de timer is ingesteld icoon .De timer telt terug naar nul en EasyReader zal stoppen met het lezen van het boek.