EasyReader - De betekenis van een woord opzoeken

Opmerking – woord opzoeken is niet beschikbaar als u EasyReader gebruikt op een Android apparaat.

Voor het opzoeken van de betekenis van een woord:

1. Tik en houdt uw vinger op het woord dat u wilt opzoeken. Als u uw vinger verwijdert zal EasyReader een oproep taakbalk openen.
  2. Selecteer de ‘opzoeken’ knop in de oproep taakbalk. EasyReader zal het iOS woordenboek openen en een definitie weergeven indien die aanwezig is.
  3. Zodra u de woord definitie heeft gelezen selecteert u de ‘gereed’ knop rechtsboven in het scherm. EasyReader brengt u terug naar de Lezer.