EasyReader - Tekst, achtergrondkleur en markeerkleur veranderen

Er zijn twee manieren om de kleuren in de Lezer te wijzigen:

• Kies een kleurthema uit een vooraf geïnstalleerde lijst met kleuren
  • Kies uw eigen tekst, achtergrond en markeerkleuren

Kiezen voor een kleurenthema:

1. In de Lezer tikt u op de ‘Tekst instellingen’ icoon  knop rechts bovenin het scherm
  2. Selecteer het gewenste ‘Kleurenthema’ in het oproepmenu uit een lijst met beschikbare thema’s
  3. Zodra u het gewenste thema heeft gekozen kiest u ‘terug’ of ‘sluiten’ links bovenin het scherm om terug te keren naar de Lezer

Kies uw eigen tekst, achtergrond en markeerkleuren:

1. In de Lezer tikt u op de ‘Tekst instellingen’ icoon  knop rechts bovenin het scherm
  2. Tik op de kleuren openers onderin de instellingenlijst om een eigen kleur in te stellen voor:
    - De tekst
    - De achtergrond
    - De zinsmarkering
    - De woordmarkering
  3. Als u tevreden bent met de gekozen kleuren kiest u ‘terug’ of ‘sluiten’ links bovenin het scherm om terug te keren naar de Lezer