GuideConnect gebruiken - Voor televisie

In deze video leer je, hoe je GuideConnect kan gebruiken met de Dolphin Afstandbediening. Meer informatie op: https://www.yourdolphin.com/support Vind meer GuideConnect-video's op: https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbzEZ48iafQVs1tNtCNOC9S5

Transcript

In deze video leer je, hoe je GuideConnect kan gebruiken met de Dolphin Afstandbediening 

De afstandbediening heeft 4 groepen van knoppen, die je kan gebruiken in GuideConnect. De eerste groep is de grote ronde knop in het midden. Hiermee kan je navigeren door het scherm en een keuze selecteren.

Door de rechterzijde van de ronde knop in te drukken, gaat u naar de volgende keuze op het scherm. Door de linkerzijde van de ronde knop in te drukken, gaat u naar de vorige keuze. De ‘OK’ knop in het midden van de cirkel, opent de geselecteerde keuze.

De tweede groep bevindt zich onder de grote ronde knop en bevat twee knoppen, met een voelbare stip ertussen. De 'Terug' knop, links van de stip, brengt je terug naar het vorige scherm. De 'Speaker'-knop, rechts van de punt, zal de spraak onderbreken en herhalen.

De derde groep knoppen bevindt zich onder de voelbare stip en bevat een lange knop met een 'Plus'-symbool aan de rechterkant en' Min '-symbool aan de linkerkant. Druk op de knop 'Plus' of 'Min' om het volume te verhogen of te verlagen. U kunt ook de 'Plus'- of' Minus'-knoppen ingedrukt houden om de vergroting te vergroten of te verkleinen.

De vierde groep knoppen bevindt zich boven de grote ronde knop. De A-knop, links bovenaan, is de knop 'Acties'. Druk op de knop 'Acties' om een lijst met acties te openen voor het scherm dat u gebruikt. GuideConnect zal u vertellen wanneer ze beschikbaar zijn en een blauwe knop verschijnt dan in de linkerbovenhoek van het scherm.

De B-knop , in de rechterbovenhoek, is de knop 'Help en informatie'. Druk op deze knop voor Help en Informatie over uw apparaat, zoals meldingen van GuideConnect, of u bent verbonden met internet en meer. Selecteer de eerste item in het menu, genaamd 'Help', om hulp te openen voor de functie die u gebruikt.

Ten slotte is de kleine knop helemaal rechtsboven de knop 'Koppelen'. U hebt deze knop alleen nodig wanneer u een nieuwe Dolphin Remote wil verbinden met GuideConnect.

Veel plezier van GuideConnect Neem contact op met Optelec als u meer hulp nodig heeft.