GuideConnect gebruiken - Voor Aanraakscherm

In deze video leer je, hoe je GuideConnect kan gebruiken met een aanraakscherm. Meer informatie op: https://www.yourdolphin.com/support Vind meer GuideConnect-video's op: https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbzEZ48iafQVs1tNtCNOC9S5

Transcript

In deze video leer je, hoe je GuideConnect kan gebruiken met een aanraakscherm.  Om door het touchscreen te kunnen  navigeren,  bevinden zich aan de randen van het scherm zes knoppen. Als u uw tablet in de lengte houdt, kunt u op deze knoppen tikken met uw duimen.

Met de knop 'Volgende', aan de rechterkant, gaat u naar het volgende keuze op het scherm. Met de knop 'Vorige' aan de linkerrand gaat u naar de vorige keuze. Met de knop 'OK', rechtsonder aan de rechterkant, wordt de keuze geselecteerd en wordt een nieuw scherm geopend.  U kunt elke keuze op dit scherm selecteren, door rechtstreeks op uw keuze te tikken. Tik één keer om de keuze voor te lezen en tik tweemaal om uw keuze te openen. Met de knop 'Terug', links onder aan de rand, gaat u terug naar het vorige scherm.

Wanneer je naar een nieuw scherm gaat, zal GuideConnect aangeven, welke mogelijkheden er in dat scherm zijn. Om het Actiemenu te openen, tikt u op de blauwe knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Tik op de gele knop in de rechterbovenhoek voor Help en informatie over uw apparaat,  zoals meldingen van GuideConnect, of u verbonden bent met Internet en meer Selecteer het eerste item in het menu, genaamd 'Help', om hulp te krijgen voor de functie die u gebruikt.

Veel plezier van GuideConnect Neem contact op met Optelec als u meer hulp nodig heeft.