Lär GuideConnect – Pekskärm

I denna video så får du lära dig hur man flyttar runt i GuideConnect med hjälp av pekskärmsknapparna, de så kallade sidoknapparna. Om du behöver ytterligare hjälp, ring oss på 010 - 470 99 00 eller besök vår hemsida, www.polarprint.se.

Transcript

I denna video så får du lära dig hur man flyttar runt i GuideConnect med hjälp av pekskärmsknapparna, de så kallade sidoknapparna.  Det finns 6 knappar placerade vid skärmens kanter. Dessa trycker du på när du vill flytta runt på skärmen. Om du håller enheten på längden så kan du komma åt dessa knappar med hjälp av dina tummar.

Knappen ‘Nästa’ på höger sida, flyttar till nästa alternativ på skärmen. Knappen ‘Föregående’ på vänster sida, flyttar till föregående alternativ på skärmen. Knappen ‘OK’ längst ner på höger sida, markerar alternativet och aktiverar det.  Du kan välja vilket alternativ som helst på skärmen genom att trycka på det med ditt finger. Tryck en gång för att få alternativet uppläst och snabbt två gånger för att välja det. Knappen ‘Bakåt’ längst ner på vänster sida, tar dig tillbaka till föregående skärm.

I vissa situationer så meddelar GuideConnect att det finns alternativ tillgängliga. För att öppna menyn med alternativ, tryck på den blå knappen längst upp på vänster sida. Tryck på den gula knappen längst upp på höger sida för hjälp och information, exempelvis för att se om du har några meddelanden, status för din internetanslutning med mera. Välj det första alternativet i menyn, ‘Hjälp’, för att visa information och hjälp kring den funktion du använder.

Vi hoppas du kommer att trivas med GuideConnect. Om du behöver ytterligare hjälp, ring oss på 010 - 470 99 00 eller besök vår hemsida, www.polarprint.se.