Hvordan å bruke GuideConnect - Berøringsskjerm

I denne videoen lærer du hvordan du styrer GuideConnect ved hjelp av knappene på berøringsskjerm. Besøk oss online på https://yourdolphin.com/support, eller kontakt Provista as.

Transcript

I denne videoen lærer du hvordan du styrer GuideConnect ved hjelp av knappene på berøringsskjerm.  For å bevege seg rundt ved hjelp av berøringsskjermen er det seks knapper på skjermenskanter. Hvis du holder sidelengs, kan du trykke på disse knappene med tommelene.

"Neste" -knappen, på høyre kant, flytter deg til neste element på skjermen. "Forrige" -knappen, på venstre kant, flytter deg til forrige element. "OK" -knappen, nederst til høyre, markerer elementet og åpner en ny skjerm.  Du kan velge hvilket som helst element på denne skjermen ved å trykke direkte på elementet. Klikk en en gang for å få elementet lese opp og trykk to ganger for å åpne elementet. "Tilbake" -knappen, nederst til venstre, flytter deg tilbake til forrige skjermbilde.

GuideConnect fortelle deg når ekstra funksjoner er tilgjengelige i et skjermbilde. For å åpne Funksjons -menyen, klikk på på den blå knappen øverst til venstre på skjermen. Trykk på den gule knappen øverst til høyre for hjelp og informasjon om enheten, for eksempel varsler, om du er koblet til internett og mer. Velg det første elementet i menyen, som kalles 'Hjelp', for å åpne hjelp for funksjonen du bruker.

Vi håper du liker å bruke GuideConnect. Og husk, hvis du trenger hjelp når som helst, besøk oss online på yourdolphin.com/support, eller kontakt Provista as.