Lær GuideConnect - Fjernbetjening

I denne video lærer du, hvordan du styrer GuideConnect ved hjælp af en Dolphin Remote. Find ud af mere på yourdolphin.com/support eller kontakte din forhandler.

Transcript

I denne video lærer du, hvordan du styrer GuideConnect ved hjælp af en Dolphin Remote. 

På remoten er der fire grupper af knapper, du kan bruge til at styre GuideConnect. Den første gruppe er det store cirkelformede felt i midten. Her kan du flytte igennem emnerne på skærmen og vælge det emne, du ønsker.

Med et tryk på højre side af feltet kommer du til næste emne på skærmen. Med et tryk på venstre side af feltet kommer du til forrige emne. Med "OK"-knappen i midten af feltet vælger du emnet og åbner en ny skærm.

Gruppe nummer 2 er placeret under det cirkelformede felt og indeholder to knapper med en følbar prik imellem. Med "Tilbage"-knappen til venstre for prikken kommer du tilbage til den forrige skærm. Med "Tale"-knappen til højre for prikken kan du afbryde og få gentaget en meddelelse.

Den tredje gruppe af knapper er placeret under prikken og består af en lang knap med et "Plus"-symbol til højre og et "Minus"-symbol til venstre. Du kan trykke på enten "Plus" eller "Minus" for at skrue op eller ned for lydstyrken. Alternativt kan du trykke og holde på "Plus" eller "Minus" for at øge eller mindske forstørrelsen.

Den fjerde gruppe knapper er placeret oven over det cirkelformede felt. A-knappen tæt ved øverste venstre hjørne er knappen Handlinger. Du kan trykke på knappen Handlinger for at få en liste over handlinger for den skærm, du er på. GuideConnect vil fortælle dig, når de kan bruges, og en blå knap kommer til syne øverst til venstre på skærmen.

B-knappen tæt ved øverste højre hjørne er "Hjælp og oplysninger"-knappen. Du kan trykke på denne knap for hjælp og oplysninger om din enhed, såsom notifikationer, hvorvidt du har forbindelse til internettet og andet. Vælg det første punkt i menuen, som hedder "Hjælp" for at få hjælp til den funktion, du er i gang med at bruge.

Som det sidste, er knappen helt øverst til højre en pardannelsesknap. Du skal kun bruge denne knap, når du tilslutter en ny Dolphin Remote til GuideConnect.

Vi håber, du nyder at bruge GuideConnect. Og husk, hvis du har brug for hjælp, kan du når som helst besøge os online på yourdolphin.com/support eller kontakte din lokale forhandler.