Lær GuideConnect - Touch-skærm

I denne video lærer du, hvordan du styrer GuideConnect ved hjælp af en touch-skærm. Find ud af mere på yourdolphin.com/support eller kontakte din forhandler.

Transcript

I denne video lærer du, hvordan du styrer GuideConnect ved hjælp af en touch-skærm.  For at flytte rundt ved hjælp af touch-skærmen skal du bruge de seks knapper, som er placeret på kanterne af skærmen. Hvis du holder din tablet på langs, kan du tappe på disse knapper med tommelfingrene.

Med "Næste"-knappen på højre kant kommer du til det næste emne på skærmen. Med "Forrige"-knappen på venstre kant kommer du til det forrige emne. Med "OK"-knappen nederst på højre kant vælger du et emne og åbner en ny skærm.  Du kan vælge et emne på skærmen ved at tappe direkte på emnet. Tap en enkelt gang for at få emnet læst højt, og tap to gange for at åbne emnet. Med "Tilbage"-knappen nederst på venstre kant kommer du tilbage til forrige skærm.

Når du åbner bestemte skærme, vil GuideConnect fortælle dig det, når du kan udføre forskellige handlinger. Du kan åbne menuen Handlinger ved at tappe på den blå knap øverst til venstre på skærmen. Tap på den gule knap øverst til højre for at få hjælp og oplysninger om din enhed, såsom notifikationer, hvorvidt du har forbindelse til internettet og andet. Vælg det første punkt i menuen, som hedder "Hjælp" for at få hjælp til den funktion, du er i gang med at bruge.

Vi håber, du nyder at bruge GuideConnect. Og husk, hvis du har brug for hjælp, kan du når som helst besøge os online på yourdolphin.com/support eller kontakte din lokale forhandler.