EasyReader - Spela och pausa | Dolphin Computer Access

För att läsa en bok:

1. Öppna en bok i Läsaren
  2. Tryck knappen ‘Spela’ ikon placerad längst ned i mitten på Läsaren för att starta uppspelning
  3. När EasyReader spelar upp innehåll ändrar knappen skepnad från ‘Spela’ till en ’Paus’-knapp ikon . Använd knappen ‘Paus’ för att stoppa uppspelningen.

När EasyReader spelar upp innehåll kan du låsa skärmen och fortsätta lyssna med hörlurar.

Tips på tryckskärmsgest: Du kan starta/stoppa uppspelningen genom att trycka med två fingrar på skärmen