EasyReader - Välj en annan röst | Dolphin Computer Access

För att välja en annan röst:

1. Tryck på knappen ‘Ljudinställningar’ ikon i Läsaren. Knappen är placerad överst till höger på skärmen
  2. Välj listrutan ‘Röst’ och gör ditt val i listan över valbara röster
  3. När du är klar med dina inställningar för röst välj ‘Bakåt’ eller ‘Stäng’ överst på skärmen för att återgå till Läsaren

För att köpa en ny röst:

1. Tryck på knappen ‘Ljudinställningar’ ikon i Läsaren. Knappen är placerad överst till höger på skärmen
  2. Välj ‘Lägg till röster’ för en lista med tillgängliga röster
  3. För att lägga till en röst i EasyReader välj ‘Köp’. Aktuellt pris för respektive röst presenteras på ‘Köp’-knappen.
  4. Logga in till iTunes med ditt Apple-ID för att slutföra köpet
  5. Rösten laddas ned till din enhet och läggs till som ett valbart alternativ i listrutan ’Röst’ under ’Ljudinställningar’