EasyReader - Open boeken vanuit het geheugen van uw apparaat in EasyReader

Als u reeds een boek heeft opgeslagen op  uw apparaat of op een aangesloten eenheid, kunt u ervoor kiezen om het te openen met EasyReader.

Opmerking – U kunt slechts een boek openen vanuit het geheugen van uw apparaat als u een Android of iOS 11 apparaat gebruikt. Om een boek vanuit het geheugen van uw apparaat te kunnen openen in EasyReader moet het boek beschikbaar zijn als DAISY (DAISY 2 of DAISY 3) zip formaat, niet beveiligd EPUB (EPUB 2 of EPUB 3) formaat of tekst formaat.

Voor het openen van een boek dat is opgeslagen in het geheugen van een iOS 11 apparaat gebruikt u de ‘Bestanden’ app op uw apparaat en volgt de stappen die worden weergegeven in het onderwerp “Boeken van een andere app openen in EasyReader”.

Voor het openen van een boek dat is opgeslagen in het geheugen van een Android apparaat:

1. Open EasyReader en geef de Mijn Boeken lijst weer.
  2. Selecteer de ‘importen’ knop icoon dichtbij de rechter bovenkant van het scherm.
  3. Geef aan waarvandaan u wilt dat het boek moet worden geïmporteerd. De opties bevatten:
    1. Downloads – kies deze optie als uw boek reeds in de downloads map bevindt op uw apparaat.
    2. Extern geheugen – kies deze optie als uw boek zich bevindt op de SD geheugenkaart op uw apparaat.
    3. Kies een bestand – gebruik deze optie om het Bestandsbeheer .  openen op uw apparaat om te zoeken in alle beschikbare mappen.
  4. Zoek het boek dat uw wilt gaan lezen en selecteer dit. EasyReader zal dit boek dan aan de ‘Mijn Boeken’ lijst toevoegen en klaar zetten om het in de Lezer te openen.
    1. Opmerking – indien u de optie ‘Kies een bestand’ gebruikt selecteer dan het symbool aan de linkerkant van de boektitel en selecteer dan ‘Openen’ in de rechter bovenkant van het scherm. EasyReader zal dit boek dan aan de ‘Mijn Boeken’ lijst toevoegen en klaar zetten om het in de Lezer te openen.