EasyReader for Mac - Öppna en bok | Dolphin Computer Access

Notera, för att öppna en bok i EasyReader Mac behöver du först ha laddat ned boken från www.legimus.se och sparat den på din Mac-dator.

När du öppnar EasyReader presenteras en 'Välkommen'-dialog. Denna dialog presenterar en lista över de senast öppnade böckerna tillsammans med ett alternativ för att öppna en annan bok.

Välkommen'-dialog

För att öppna en bok du nyligen har läst, välj den i listan över de senast öppnade böckerna och boken öppnas i Läsaren.

För att öppna en annan bok som redan finns hämtad till din Mac-dator:

1. Välj knappen 'Öppna en bok …' i 'Välkommen'-dialogen. Mac Finder presenteras. Befinner du dig i Läsaren kan du öppna en annan bok genom att välja knappen 'Öppna' ikon placerad i det övre vänstra hörnet på skärmbilden.
  2. Gå till mappen där boken du vill öppna finns sparad.
  3. Välj startfilen för boken. Denna fil har normalt namnet 'ncc.html'.
  4. Boken öppnas i Läsaren.