Gebruik GuideConnect - Voor computers

In deze video leer je, hoe je GuideConnect kan gebruiken met toetsenbord en muis. Meer informatie op: https://www.yourdolphin.com/support Vind meer GuideConnect-video's op: https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbzEZ48iafQVs1tNtCNOC9S5

Transcript

In deze video leer je, hoe je GuideConnect kan gebruiken met toetsenbord en muis.

Wanneer je een toetsenbord gebruikt, hoef je maar 4 toetsen te onthouden, om te kunnen navigeren. Met de pijl omlaag ga je naar de volgende keuze op het scherm.  Met de pijl omhoog ga je naar de vorige keuze op het scherm. Met ‘Enter’ open je de geselecteerde keuze, en met ‘Escape’ ga je terug naar het voorgaande scherm.

Als je graag de muis gebruikt, verplaats dan je muisaanwijzer naar je keuze. Klik één keer om de keuze voorgelezen te krijgen en druk twee keer om de keuze te openen. U kunt ook navigeren in GuideConnect door de knoppen te gebruiken die helemaal links en helemaal rechts staan. Klik op 'Volgende' en 'Vorige' knop om door de keuzes te lopen, klik op 'OK' om een keuze te selecteren en klik op de 'Terug' knop om naar het voorgaande scherm te gaan.

Wanneer je naar een nieuw scherm gaat, zal GuideConnect aangeven, welke mogelijkheden er in dat scherm zijn. Om het Actiemenu te openen, druk dan op “F2” op uw toetsenbord of klik op de blauwe knop, die helemaal linksboven in het scherm staat.

Er zijn twee manieren om hulp te krijgen in GuideConnect. Druk op “F1” op het toetsenbord, om extra informatie en hulp te krijgen over het scherm waar u in staat. Alternatief is om te drukken op “F3” op het toetsenbord of te klikken op de gele knop, die helemaal rechts bovenin het scherm staat. Hier kunt u Help en Informatie vinden over uw apparaat, zoals meldingen van GuideConnect, of u verbonden bent met Internet en meer

Veel plezier van GuideConnect Neem contact op met Optelec als u meer hulp nodig heeft.