Jak používat GuideConnect - Dotyková obrazovka

V tomto videu se naučíte ovládat GuideConnect pomocí tlačítek dotykové obrazovky. Zjistěte více na https://yourdolphin.com/support nebo se obraťte na místního prodejce.

Transcript

V tomto videu se naučíte ovládat GuideConnect pomocí tlačítek dotykové obrazovky.  Pro pohyb po dotykové obrazovce je na jejích okrajích umístěno šest tlačítek. Držíte-li Váš tablet podélně, můžete na tato tlačítka poklepat pomocí palce.

Tlačítko ‘Další’, na pravém okraji, přesune kurzor na další položku obrazovky. Tlačítko ‘Předchozí’, na levém okraji, přesune kurzor na předchozí položku. Tlačítko ‘OK’, na pravém dolním okraji, zvolí položku a otevře novou obrazovku.  Libovolnou položku na této obrazovce můžete vybrat poklepnutím přímo na položku. Klepněte jednou, abyste položku přečetli nahlas, a klepněte dvakrát pro její otevření. Tlačítko "Zpět’, na levém dolním okraji, vás přesune zpátky na předchozí obrazovku.

Pokud se přesunete na určité obrazovky, GuideConnect Vám sdělí, zda jsou k dispozici akce. Chcete-li otevřít nabídku Akce, poklepejte na modré tlačítko v levém horním rohu obrazovky. Poklepejte na žluté tlačítko v pravém horním rohu pro nápovědu a informace o zařízení, např. upozornění, zda jste připojeni k Internetu a další. Chcete-li otevřít nápovědu pro funkci, kterou zrovna používáte, vyberte první položku v nabídce nazvanou Nápověda.

Doufáme, že budete používat GuideConnect. A nezapomeňte, že pokud budete potřebovat pomoc, navštivte nás on-line na adrese yourdolphin.com/support nebo se obraťte na místního prodejce.