Lär GuideConnect - Tangentbord

I denna video så får du lära dig hur man flyttar runt i GuideConnect med hjälp av tangentbord och mus. Om du behöver ytterligare hjälp, ring oss på 010 - 470 99 00 eller besök vår hemsida, www.polarprint.se.

Transcript

I denna video så får du lära dig hur man flyttar runt i GuideConnect med hjälp av tangentbord och mus.

Endast fyra tangenter krävs för att flytta runt på skärmen med tangentbordet. Pil ned flyttar till nästa alternativ. Pil upp flyttar till föregående alternativ. Med Enter väljer du det markerade alternativet och en ny skärm öppnas. ‘Escape’ tar dig tillbaka till föregående skärm.

Om du föredrar att använda mus, flytta pekaren till ett alternativ på skärmen. Klicka en gång för att få alternativet uppläst och snabbt två gånger för att välja och öppna. Du kan också flytta runt i GuideConnect med hjälp av sidoknapparna, vid skärmens ytterkanter. Klicka på ‘Nästa’ och ‘Föregående’ för att flytta mellan alternativ, klicka på  ‘OK’-knappen för att välja och öppna ett alternativ, och klicka på knappen  ‘Bakåt’ för att backa till föregående skärm.

I vissa situationer så meddelar GuideConnect att det finns alternativ tillgängliga. För att öppna Alternativmenyn, tryck “F2” på tangentbordet eller klicka på den blå knappen längst upp i vänstra hörnet på skärmen.

Det finns två sätt att få hjälp i GuideConnect. Tryck “F1” på tangentbordet för att få hjälp med det som du arbetar med just nu. Alternativt så kan du trycka “F3” på tangentbordet, eller klicka på den gula knappen längst upp på skärmens högra sida. Här hittar du hjälp och information, exempelvis för att se om du har några meddelanden, status för din internetanslutning med mera.

Vi hoppas du kommer att trivas med GuideConnect. Om du behöver ytterligare hjälp, ring oss på 010 - 470 99 00 eller besök vår hemsida, www.polarprint.se.