Hur du installerar EasyReader med Legimus – EasyReader för Mac (10.15 Catalina)

I denna video presenteras hur du installerar EasyReader och kommer igång med hjälp av dina befintliga inloggningsuppgifter för Legimus. Se fler videor på <a href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbz6p_1GZm_nLeLXtkQauBIf">https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbz6p_1GZm_nLeLXtkQauBIf</a> Ta reda på mer på <a href="https://www.legimus.se/102552/lasprogram-for-mac">https://www.legimus.se/102552/lasprogram-for-mac</a> Behöver du hjälp se information i programmets hjälpfil, besök oss online på <a href="https://www.yourdolphin.com/support">https://www.yourdolphin.com/support</a>, skicka ett email till <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>

Transcript

I denna video presenteras hur du installerar EasyReader och kommer igång med hjälp av dina befintliga inloggningsuppgifter för Legimus.

 

Gå till Legimus hemsida och länken för att ladda ned EasyReader. Efter att installationspaketet laddats ned till din Mac kan du installera EasyReader.

 

När du har installerat EasyReader och öppnar programmet för första gången presenteras en kortfattad introduktion. I inloggningspanelen, välj knappen Legimus och skriv in ditt användarnamn och lösenord. Därefter trycker du på knappen ’Logga in’ och EasyReader är nu redo att börja användas.

 

Vi hoppas att du får mycket nytta och nöje av din EasyReader. Behöver du hjälp se information i programmets hjälpfil, besök oss online på yourdolphin.com/support, skicka ett email till [email protected] eller ring oss på Dolphin.