Hur du laddar ned böcker – EasyReader för Mac (10.15 Catalina)

I denna video presenteras hur du söker efter och laddar ned böcker från Legimus med hjälp av EasyReader. Se fler videor på <a href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbz6p_1GZm_nLeLXtkQauBIf">https://www.youtube.com/playlist?list=PLO2Cuw0FJsbz6p_1GZm_nLeLXtkQauBIf</a> Ta reda på mer på <a href="https://www.legimus.se/102552/lasprogram-for-mac">https://www.legimus.se/102552/lasprogram-for-mac</a> Behöver du hjälp se information i programmets hjälpfil, besök oss online på <a href="https://www.yourdolphin.com/support">https://www.yourdolphin.com/support</a>, skicka ett email till <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>

Transcript

I denna video presenteras hur du söker efter och laddar ned böcker från Legimus med hjälp av EasyReader.

 

Starta EasyReader och tryck på knappen ‘Bokhylla’ placerad i det övre vänstra hörnet. I panelen hittar du olika bibliotek, välj ’Legimus’, du är redan inloggad i biblioteket och kan nu börja söka efter böcker.

 

Du erbjuds olika alternativ för att välja en bok att läsa i EasyReader. Klicka på “Min Bokhylla” för att välja bland dina redan lånade böcker från Legimus. Alternativt klicka i sökfältet och skriv in titeln på eller författarnamn för boken du söker. Tryck på Retur-tangenten och EasyReader presenterar en lista med sökresultatet.

 

När du har hittat den bok du söker efter i listan, enkelklicka för att välja boken, klicka därefter på knappen ’Hämta’ för att påbörja nedladdning av den aktuella boken. När nedladdningen av boken är klar kan du öppna och läsa boken genom att klicka på knappen ’Öppna’ eller klicka på boken i “Mina böcker”.

 

Vi hoppas att du får mycket nytta och nöje av din EasyReader. Behöver du hjälp se information i programmets hjälpfil, besök oss online på yourdolphin.com/support, skicka ett email till [email protected] eller ring oss på Dolphin