Location: Falköping, Sweden

Contract Type: Permanent Full Time

Hours: 40 per week

About the role:

Om Dolphin

Dolphin är ett mjukvaruutvecklingsföretag grundat 1986. Det svenska dotterbolaget ingår i en internationell koncern med moderbolag baserat i England. Dolphin är verksamma inom segmentet tillgänglighetsteknik och utvecklar innovativa, smarta lösningar som erbjuder möjligheter samt oberoende i vardagen för personer med en funktionsvariation i form av en synskada eller läs- och skrivsvårigheter/dyslexi. Vi levererar lösningar för användning i hem-, utbildnings- och arbetsmiljö. Våra produkter distribueras via ett väletablerat internationellt återförsäljarnät. Vi samarbetar med kunder i form av innehållsleverantörer, myndigheter och organisationer från olika länder som alla har ett uppdrag att på olika sätt stödja användargrupper av våra produkter och tjänster. Dolphins mjukvara och tjänster exporteras runt om i världen från våra kontor lokaliserade i Sverige, England och USA.

Dina arbetsuppgifter

Vill du ha ett arbete där du gör skillnad på riktigt? Där du bidrar till att underlätta vardagen för en mängd människor runt om i världen? Vill du dessutom få möjlighet att utgå från hemmaplan men ha hela världen som spelplan? Läs vidare – här blir du en viktig nyckelspelare i en internationell miljö!

Som Apputvecklare på Dolphin har du en viktig roll där du bidrar till att forma framtiden för läs-appar och tillhörande tjänster för personer med funktionsvariationer i form av läs- och skrivsvårigheter. Du kommer utveckla moderna, digitala produkter och tjänster som påverkar människors liv till det bättre. Du kommer producera kod och bidra till såväl företetaget som produktens utveckling genom att följa med i utvecklingen inom branschen. Tillsammans med övriga teamet arbetar du för att förfina tjänsterna för att bli konkurrenskraftiga och på så vis kunna möta morgondagens behov på ett bra sätt. Utöver att utveckla apparna kan din roll även innefatta stöttning på serversidan, tillsammans med back end-utvecklarna. Du kommer arbeta med två andra duktiga utvecklare på plats i Sverige, men också ha daglig kontakt med övriga utvecklare som utgår från moderbolaget i England. Du kommer alltså ingå i ett internationellt utvecklingsteam som arbetar nära både testavdelningen, produktägare och kunder. Du arbetar vid vårt kontor i Falköping, möjlighet till distansarbete finns.

Detta är en direktrekrytering där du erbjuds en anställning hos vår kund Dolphin Computer Access AB. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättnings kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Lär mer om företaget, produkterna och tjänsterna på hemsidan.

Din profil

Vi söker dig som tar dig an ditt arbete på ett ansvarfullt sätt med stort engagemang för det du utvecklar. Du har hög disciplin och trivs i en roll där stort förtroende ges och du får arbeta med frihet under ansvar. Vidare lockas du av att arbeta i en internationell arbetsmiljö och med ett agilt arbetssätt. Vi är prestigelösa och vill gärna komplettera varandra, och vi tror att du och din kompetens kommer bli en bidragande faktor till vår framgång. Förutom drivet efter att alltid lära sig mer hoppas vi att du söker efter något långsiktigt där goda utvecklingsmöjligheter finns.

Vi tror att du som söker har:
- Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter/kunskaper
- Erfarenhet av utveckling, antingen Android eller iOS
- Kunskap i Objective-C, Swift, Java eller Kotlin
- Goda kunskaper i svenska och engelska där engelska är koncernspråket

Det är meriterande med:
- Kunskap i C++
- Kunskap i PHP, SQL, HTML, Javascript
- MacOS och Windows applikationsutveckling

I denna rekryterig samarbetar vi med Söder & Co, vänligen bortse därför från information under 'Want to apply?' nedan. Klicka istället här för platsannons och din ansökan.

Want to apply?

Please submit your CV with a covering letter using our online application form. Make sure you've read about our recruitment process so you know what to expect if your application is successful. We look forward to hearing from you soon!