EasyReader - Logga in till ditt talboksbibliotek

EasyReader erbjuder online-åtkomst till olika talboksbibliotek. En komplett förteckning över dessa talboksbibliotek finns tillgänglig på www.YourDolphin.com/easyreader-app. För att logga in till ditt talboksbibliotek:

1. Välj knappen ‘Sidomeny’ ikon placerad överst till vänster på skärmen
  2. Välj ditt talboksbibliotek från listan
  3. Skriv in dina personliga inloggningsuppgifter till ditt talboksbibliotek

Om ditt talboksbibliotek inte presenteras i sidomenyn måste du först aktivera talboksbiblioteket i EasyReader. För att göra detta:

1. Välj knappen ‘Sidomeny’ ikon placerad överst till vänster på skärmen
  2. Välj ‘Hantera bibliotek’
  3. Välj det talboksbibliotek du vill aktivera i listan. Tryck därefter på knappen ‘På/av’ placerad till höger om namnet på talboksbiblioteket för att ställa in knappen i läget ’På’. Det valda talboksbiblioteket kommer nu att läggas till som ett valbart alternativ i sidomenyn