EasyReader - Prenumerera på en tidning eller tidskrift

För att prenumerera på en tidning eller tidskrift

1. Välj knappen ‘Sidomeny’ ikon placerad överst till vänster på skärmen
  2. Välj ‘Mina tidningar’
  3. Välj knappen ‘Lägg till’ ikon placerad överst till höger på skärmen
  4. Välj din tidningsleverantör i listan som presenteras. Har du inte redan loggat in till din tidningstjänst uppmanas du att ange in dina inloggningsuppgifter. För mer information om tidningstjänsten tryck på knappen ’Information’ ikon placerad överst till höger på inloggningsskärmen
  5. Hitta din publikation med hjälp av de val som erbjuds av din tidningsleverantör
  6. Välj ‘Prenumerera’. Tidningen eller tidskriften blir nu tillgänglig i listan ‘Mina tidningar’