EasyReader for Windows - Nyheter | Dolphin Computer Access

Anslut till en innehållsleverantör online som erbjuder tidningar och/eller tidskrifter
Avsluta prenumeration på en tidning eller tidskrift
Logga ut från en online innehållsleverantör som erbjuder tidningar

Anslut till en innehållsleverantör online som erbjuder tidningar och/eller tidskrifter

Du kan lägga till dina tidnings- och tidskrift prenumerationer till "Mina nyheter" i EasyReader.

För att göra detta:

1. Säkerställ att du är ansluten till internet.
  2. Välj "Mina nyheter" i sidofältet.
  3. Välj innehållsleverantör och tryck "Nästa".
  4. Krävs inlogning, skriv in ditt användarnamn och lösenord för den specifika innehållsleverantören.
  5. Har du en online innehållsleverantör kan du gå tillbaka till "Mina nyheter" för att hitta, öppna och läsa en tidningsutgåva från din existerande prenumeration.
  6. Om du vill prenumerera på ytterligare en tidning eller tidskrift välj innehållsleverantör och tryck på "Prenumerera". Om den valda innehållsleverantören har stöd för synkronisering med "Bokhylla"-funktionen i EasyReader betyder det att tillägg och borttag du gör verkställs på samtliga enheter du använder för ditt användarkonto.
  7. Vill du lägga till fler innehållsleverantörer av tidningar och tidskrifter upprepa de steg som bekrivs ovan.

Om du vill lägga till ytterligare online innehållsleverantörer välj "Mina nyheter" i sidofältet, välj sedan "Lägg till fler" ( Bild på knapp ) för att gå tillbaka till inställningar för "Lägg till tidningsprenumeration"

Avsluta prenumeration på en tidning eller tidskrift

Du kan avsluta en prenumeration av en tidning eller tidskrift som finns i mappen "Mina nyheter" genom att markera publikationen och därefter trycka på "Avsluta prenumeration" ( Bild på knapp ). EasyReader tar bort objektet från mappen och uppdaterar även "Bokhyllan" hos din online innehållsleverantör med dessa förändringar i din prenumeration förutsatt att den aktuella innehållsleverantören har stöd för denna funktion.

Notera, genom att avsluta en prenumeration så loggas du automatiskt ut från innehållsleverantören. Du behöver skriva in din inloggningsuppgifter igen för att ladda ned tidningar och tidskrifter från den innehållsleverantören i framtiden.

Logga ut från en online innehållsleverantör som erbjuder tidningar

Standardinställningen i EasyReader är att programmet minns dina inloggningsuppgifter. Dessa uppgifter används för att logga in dig med automatik till valt/valda online innehållsleverantörer i samband med att du startar EasyReader. Du loggar ut från en online innehållsleverantör på följande vis:

1. Säkerställ att du är inloggad på internet
  2. Välj alternativet "Mina nyheter" i sidofältet.
  3. Högerklicka på en publikation från i den online innehållsleverantör du vill logga ut ifrån. Snabbmenyn öppnas.
  4. Välj alternativet "Logga ut".

OBS! När du loggar ut från en online innehållsleverantör som erbjuder tidningar och tidskrifter blir dina utgåvor som är nedladdade sedan tidigare inte åtkomliga innan du loggar in igen.