EasyReader - Öppna en bok från ‘Mina böcker’

När du startar EasyReader hamnar du direkt i ‘Mina böcker’. ’Mina böcker’ innehåller en förteckning av samtliga böcker som finns tillgängliga för dig att läsa. Har du ännu inte lagt till några böcker får du instruktioner hur du lägger till din första bok.

För att öppna en bok i Läsaren:

1. Välj bok i ‘Mina böcker’
  2. Tryck på bilden med bokomslaget för den valda boken. EasyReader öppnar boken i Läsaren

För mer information om boken:

1. Välj bok i ‘Mina böcker’
  2. Tryck på knappen ‘Bokinformation’ ikon placerad till höger om fältet med boktiteln. ‘Bokinformation’ öppnas, här finns information om boken samt val för att öppna boken i Läsaren eller radera den från enheten.

Du kan när som helst gå tillbaka till ‘Mina böcker’. För att göra detta:

1. Välj knappen ‘Sidomeny’ ikon .Knappen är placerad överst till vänster på skärmen
  2. Välj menyalternativet ‘Mina böcker’

När du befinner dig i ‘Mina böcker’kan du även:

• Använda sökrutan ikon för att hitta en specifik titel eller författare i ’Mina böcker’
  • Använda knappen ‘Sortera’ ikon för att sortera innehållet i ‘Mina böcker’ efter titel, författare eller datum
  • Använda knappen ‘List-/panelvy’ ikon för att växla mellan att presentera ‘Mina böcker’ som en lista (listvy) eller paneler i ett rutnät (panelvy)