EasyReader - De laatste editie van een krant of tijdschrift downloaden

Om de laatste editie van een krant of tijdschrift waarop u bent geabonneerd op te halen:

1. Selecteer de knop ‘Zijmenu’ icoon linksboven in het scherm.
  2. Kies ‘Mijn Kranten’, en daarna de publicatie uit de lijst.
  3. Kies de editie die u wilt downloaden. Deze editie wordt gedownload en dan automatisch geopend worden in de Lezer.