EasyReader - Boeken van een andere app openen in EasyReader

U kunt ervoor kiezen om boeken te downloaden en te openen vanaf websites, e-mails of andere apps in EasyReader. Opmerking – Om een boek vanuit een andere app te kunnen openen in EasyReader moet het boek beschikbaar zijn als DAISY (DAISY 2 of DAISY 3) zip formaat, niet beveiligd EPUB (EPUB 2 of EPUB 3) formaat of tekst formaat.

Om een boek van een andere app te openen op een Android apparaat:

1. Zoek het boek dat u wilt openen in EasyReader van de door u gekozen app en selecteer dit.
  2. Kies ‘Openen met EasyReader’. Het boek zal worden gekopieerd voor u naar de ‘Mijn Boeken’ lijst en worden geopend in de Lezer.

Om een boek van een andere app te openen op een iOS apparaat:

1. Zoek het boek dat u wilt openen in EasyReader van de door u gekozen app en selecteer dit.
  2. Uw iOS apparaat biedt diverse opties om het boek te openen afhankelijk van de app waarin u het boek opent:
    1. Als u het boek opent in de Safari webbrowser, kiest u ‘Openen in EasyReader’. Uw boek zal worden gekopieerd naar ‘Mijn Boeken’ lijst en worden geopend in de Lezer.
      1. Opmerking – als u niet eerder het formaat van het boek heeft geopend in EasyReader, kiest u ‘meer’ en daarna ‘Kopieer naar EasyReader’
    2. Indien u het boek opent van een email of van een andere app zoals ‘Bestanden’ in iOS 11, kiest u ‘exporteren’ en daarna ‘Naar EasyReader kopiëren’. Uw boek wordt gekopieerd naar uw ‘Mijn Boeken’ lijst en geopend worden in de Lezer.