Tilslut til et online bibliotek der tilbyder aviser og blade
Afmeld avis eller blad
Log ud af et online bibliotek hvor du får aviser fra


Tilslut til et online bibliotek der tilbyder aviser og blade

Du kan tilføje nye aviser og blade til menupunktet "Mine aviser" i EasyReader.

For at gøre dette:

  1. Check at du er tilsluttet Internettet.
  2. Vælg "Mine aviser" i menuen.
  3. Vælg online biblioteket, og tryk "Næste".
  4. Hvis login er krævet, indtast brugernavn og password.
  5. Hvis du har en Online boghylde så kan du gå til "Mine Aviser" for at finde og læse nye udgivelser fra de biblioteker som du allerede er tilmeldt.
  6. Hvis du vil tilføje nye Aviser, vælg da avisen og tryk tilmeld. Hvis online biblioteket understøtter synkronisering, vil ændringerne have effekt på alle tilsIuttede enheder under på din konto.
  7. Hvis du vil tilføje flere aviser eller blade, så gentag ovenstående.

Hvis du vil tilføre flere online biblioteker, vælg "Mine aviser" i menuen og vælg "Tilføj flere" ( Knap billede ) for at gå tilbage til "Tilmeld ny avis" i indstillingerne.

Afmeld avis eller blad

Du kan afmelde en avis eller et blad der er i "Mine Aviser" ved at vælge produkte og derefter vælge "Afmeld" ( Knap billede ). EasyReader vil fjerne din tilmelding og hvis synkronisering er understøttet vil effekten være gældende på alle platforme også dine online hylder.

Vær opmærksom på at hvis du afmelder alle udgivelser fra et bibliotek vil du automatisk blive logget ud. Du vil være nødt til at logge ind med brugernavn og password for at hente materiale fra det Online biblikotek igen.

Log ud af et online bibliotek hvor du får aviser fra

Som standard, husker EasyReader dine login oplysninger og vil automatisk logge når du starter EasyReader. Du kan altid logge ud af et Online bibliotek, på følgende måde:

  1. Check at du er tilsluttet Internettet.
  2. Vælg "Mine Aviser" i menuen.
  3. Højreklik på et blad fra det Online bibliotek du vil logge ud fra. Contekst menuen vil nu blive åbnet.
  4. Vælg "Log ud" punktet.

VIGTIGT: Når du logger ud fra et Online bibliotek, vil dine downloadede udgaver ikke være tilgængelig før du logger på biblioteket igen.