Hvordan å bruke GuideConnect - Fjernkontroll

I denne videoen lærer du hvordan du styrer GuideConnect ved hjelp av Dolphin Remote. Besøk oss online på https://yourdolphin.com/support, eller kontakt Provista as.

Transcript

I denne videoen lærer du hvordan du styrer GuideConnect ved hjelp av Dolphin Remote. 

Med fjernkontrollen er det 4 grupper med knapper du kan bruke til å styre GuideConnect. Den første gruppen er den store sirkulære puten i midten. Dette lar deg flytte gjennom elementene på skjermen og velge den du vil ha.

Ved å trykke på den høyre kanten av puten flyttes du til neste element på skjermen. Ved å trykke på den venstre kanten av puten flyttes du til forrige element. "OK" -knappen, i midten av puden, velger elementet og åpner en ny skjerm.

Den andre gruppen er under sirkulær pute og inneholder to knapper, med en taktil prikk mellom dem. "Tilbake" -knappen, til venstre for prikken, beveger deg tilbake til forrige skjermbilde. 'Høyttaler'-knappen, til høyre for punktet, vil avbryte og gjenta talen.

Den tredje gruppen av knapper er under det taktile punktet, og inneholder en lang knapp med et "Pluss" -ikon til høyre og "Minus" -ikonet til venstre. Trykk enten på "Plus" eller "Minus" for å øke eller redusere volumet. Alternativt kan du trykke og holde på "Plus" eller "Minus" -knappene, for å øke eller redusere forstørrelsen.

Den fjerde gruppen av knapper er over den sirkulære puten. A-knappen, nær øverst til venstre, er 'Handlings' -knappen. Trykk på 'Handlings' -knappen for å åpne en liste over handlinger for skjermen du bruker. GuideConnect vil fortelle deg når de er tilgjengelige, og en blå knapp vises øverst til venstre på skjermen.

B-knappen, øverst til høyre, er "Hjelp og informasjon" -knappen. Trykk på denne knappen for å få hjelp og informasjon om enheten, for eksempel varsler, om du er koblet til Internett og mer. Velg det første elementet i menyen, som kalles 'Hjelp', for å åpne hjelp for funksjonen du bruker.

Endelig er den lille knappen øverst til høyre, 'Pairing'-knappen. Du trenger bare denne knappen når du kobler en ny Dolphin Remote til GuideConnect.

Vi håper du liker å bruke GuideConnect. Og husk, hvis du trenger hjelp når som helst, besøk oss online på yourdolphin.com/support, eller kontakt Provista som.