EasyReader - Inloggen bij uw luisterboek bibliotheek

EasyReader bevat een directe toegang tot 18 luisterboek services uit de hele wereld. Een volledige lijst met bibliotheken is beschikbaar op www.YourDolphin.com/easyreader-app. Ga als volgt te werk om in te loggen op uw luisterboek bibliotheek:

1. Selecteer de ‘zijmenu’ knop icoon links bovenin het scherm.
  2. Kies uw bibliotheek uit de lijst met bibliotheken.
  3. Voer uw inloggegevens in.

Indien uw bibliotheek niet in het zijmenu staat, moet u eerst de bibliotheek in EasyReader ‘aan’ zetten. Als volgt:

1. Selecteer de ‘zijmenu’ knop icoon links bovenin het scherm.
  2. Selecteer ‘bibliotheken beheren’
  3. Zoek uw luisterboek bibliotheek in de lijst, klik dan op de aan / uit knop rechts van uw bibliotheek om de bibliotheek ‘aan’ te zetten in EasyReader. Uw bibliotheek wordt nu toegevoegd aan het Zijmenu.