EasyReader - Een boek verwijderen | Dolphin Computer Access

Het verwijderen van een boek van uw apparaat:

1. Zoek het boek op dat u wilt verwijderen in uw ‘Mijn Boeken’ lijst, tik dan op de ‘boek informatie’ knop icoon rechts van de boektitel. EasyReader zal het boek informatiescherm openen.
  2. Kies de knop ‘verwijderen’ icoon rechtsboven in het scherm.
  3. Kies ‘Ja’ als er wordt gevraagd of u zeker weet dat u het boek wilt verwijderen van het apparaat.

Als alternatieve mogelijkheid om een boek te verwijderen is door het boek op te zoeken in de ‘Mijn Boeken lijst. Laat daarna uw vinger over de titel van het boek glijden vanaf de ‘Boekinformatie’ knop aan de rechterkant. Er verschijnt een optie voor het verwijderen van het boek in plaats van de ‘Boekinformatie’ knop.

OPMERKING: Deze methode voor het verwijderen van een boek werkt niet als u de Mijn Boeken lijst gebruikt in het tegelvenster.