EasyReader - Inschrijven bij een nieuwe krant of nieuw tijdschrift

Om in te schrijven bij een krant of tijdschrift:

1. Selecteer de ‘Zijmenu’ knop icoon links bovenin het scherm
  2. Kies ‘Mijn kranten’
  3. Selecteer de ‘Toevoegen’ knop icoon rechts bovenin het scherm
  4. Kies uw kranten leverancier uit de lijst. Als u niet bent ingelogd bij de service zal worden gevraagd om dat alsnog te doen met uw inloggegevens. U kunt ook meer informatie vinden over de service door te tikken op de ‘Informatie’ knop icon rechts bovenin het inlogscherm.
  5. Zoek een publicatie met de bijgeleverde opties van de krant of tijdschrift service.
  6. Kies ‘inschrijven’. De krant of het tijdschrift is nu beschikbaar in uw ‘Mijn kranten’ lijst