EasyReader - Lezer overzicht | Dolphin Computer Access

Hieronder vindt u een afbeelding van de Lezer gevolgd door een beschrijving van elke knop. (Let op– de onderstaande afbeelding is van EasyReader op een iOS apparaat. Er zijn kleine verschillen als u EasyReader gebruikt op een Android apparaat).

icoons

1. Zijmenu – in de linkerbovenhoek van het scherm
    Zoek een ander boek of krant in de bibliotheek om te lezen of open het klembord om tekst te lezen.
  2. Zoeken – bovenin het scherm naast het zijmenu
    Zoeken van een woord of zin in het boek.
  3. Bladwijzer toevoegen – bovenin het scherm
    Tekst of audio notitie toevoegen voor nadere informatie over de bepaalde sectie van het boek. Opmerking – bladwijzers zijn alleen beschikbaar voor de inhoud die is geopend vanuit de Mijn Boeken lijst.
  4. Slaaptimer – bovenin het scherm
    Stel de timer in op 15, 30, 45 of 60 minuten.
  5. Tekst instellingen – rechts bovenin het scherm
    Verander de tekst instellingen, inclusief lettertype, tekstgrootte, spatiëring, kleur en meer.
  6. Audio instellingen – rechts bovenin het scherm
    Verander de audio instellingen, inclusief de stem, leessnelheid, uitspraak en meer.
  7. Geschiedenis terug – links onderin het scherm
    Ga terug naar de positie in het boek waar u het laatst begon met lezen.
  8. Boek navigatie – links onderin het scherm
    Een lijst openen met titels, paginanummers en bladwijzers.
  9. Afspelen – midden onderin het scherm
    Afspelen en pauzeren van de leesstem. Gebruik de Volgende en Vorige knoppen aan beide kanten om vooruit of achteruit te spoelen.
  10. Navigatie instellingen – rechts onderin het scherm
    Keuze van de afstand die de volgende en vorige knoppen verspringen in het boek.
  11. Navigatie schuif – boven de afspelen knop
    Spring door het actieve hoofdstuk van het boek.