EasyReader - Kontrollera betydelsen av ett ord

För att slå upp betydelsen av ett ord:

1. Tryck och håll ned fingret på det ord i texten som du vill slå upp och kontrollera betydelsen för. När du släpper upp ditt finger från skärmen öppnas ett verktygsfält i EasyReader
  2. Välj fliken ‘Slå upp’ från verktygsfältet. EasyReader öppnar ordboken som ingår i operativsystemet på din enhet. En beskrivning av det aktuella ordet presenteras förutsatt att ordet finns tillgängligt i ordboken
  3. När du har läst klart beskrivningen av ordet välj knappen ‘Klar’ placerad i det övre högra hörnet på skärmen. EasyReader återgår till Läsaren.