EasyReader - De snelheid van de audio wijzigen
  1. In de Lezer tikt u op de ‘Audio instellingen’ knop icoon rechtsboven in het scherm.
  2. Tik op de ‘Steminstellingen’ knop.
  3. Stel den geluidssnelheid in met behulp van de ‘tempo’ schuif. Gebruik de afspelen knop icoon midden onderin het scherm om de snelheid te testen.
  4. Zodra u de gewenste snelheid heeft bereikt kiest u voor ‘terug’ of ‘sluiten’ linksboven in het scherm om terug te keren naar de Lezer.

Gebaar tip: u kunt versneld de snelheid van het geluid wijzigen met een twee vingerveeg omhoog / omlaag in de Lezer. Een veeg omhoog zal de geluidssnelheid verhogen. Een veeg omlaag zal de geluidssnelheid verlagen.