EasyReader - Veranderen van de toonhoogte, het volume en het toevoegen van pauzes in de spraak
  1. In de Lezer tikt u op de ‘Audio instellingen’ knop icoon rechts bovenin het scherm.
  2. Selecteer de ‘stem instellingen’ knop.
  3. Gebruik de schuiven om de toonhoogte, het volume en de pauzelengte in te stellen. Gebruik de ‘afspelen’ knop icoon midden onderin het scherm om de nieuwe stem instellingen te testen.
  4. Zodra u tevreden bent met de gekozen geluidsinstellingen kiest u ‘terug’ of ‘sluiten’ linksboven in het scherm om terug te keren naar de Lezer.